A pénisznövelő tabletták ranglistája

Ismerd meg a piacon elérhető leghatékonyabb készítményeket

Otthon gyártó átmenetileg nem működik!

 • Helyezés

  1 penirium

  Ár: 13500 Ft

  Rendeld meg most

  Penirium

  A szerkesztőség értékelése:

  Leírás:

  Csakis természetes összetevők és magas koncentrációjú ginzeng kivonat. A kapszulás étrend-kiegészítő kényelmes használatot biztosít. A kívánt hatás elérésének céljából elég napi egy kapszula bevétele. A hatás már nyolc nap szedést követően látható. Két hónap szedést követően a pénisz hossza 6,5 cm-rel, vastagsága 3,5 cm-rel nőtt. Ára megfelelő a minőségét tekintve. A csomagolása diszkrét, nem árulja el a tartalmát. Előnye a hatás tartóssága, mely a kúra befejeztével is fennmarad.

  Gyártó:

  Strona producenta:
  www.penirium.com
 • Helyezés

  2

  Ár: 15540 Ft

  Rendeld meg most

  Penilarge

  A szerkesztőség értékelése:

  Leírás:

  Alacsonyabb koncentrációjú hatóanyagokat tartalmaz mint a Penirium. Kettős formában használandó – tabletta és kenőcs – ami megnehezíti a használatot. A kenőcs zsíros felületet hagy a bőrön. Az első hatást 17 nap elteltével észleltük. Két hónap szedést követően a pénisz hossza 2,5 cm-rel, vastagsága 1 cm-rel nőtt. A méret csak kicsivel nőtt, bár a pénisz keményebb lett. Előnye a gazdaságos csomagolás – 60 tabletta. Az ára ennek ellenére túl magas a hatékonyságát tekintve.

  Gyártó:
  SHS

 • Helyezés

  3

  Ár: 14625 Ft

  Rendeld meg most

  Penis XL

  A szerkesztőség értékelése:

  Leírás:

  Hasonlóan a Penilarge-hoz a kettős formája megnehezíti a használatot. A gél ráadásul kényelmetlen, bőrirritáló hatású és zsíros felületet hagy a bőrön. Az első hatást 24 nap elteltével észleltük. Két hónap szedést követően a pénisz hossza alig 1,5 cm-rel, vastagsága 0,5 cm-rel nőtt. Túl magas ár és indiszkrét csomagolás, mely egyértelműen jelzi a tartalmát. Nagyon alacsony aktív hatóanyag koncentráció, több benne a segédanyag. A hatása alig egy hónapig maradt fenn.

  Gyártó:
  Cobeco

 • Helyezés

  4

  Ár: 14060 Ft

  Rendeld meg most

  Viamax Maximizer

  A szerkesztőség értékelése:

  Leírás:

  Nagy, gazdaságos csomagolás (90 tabletta), de a minőségéhez képest az ára túl magas. Kényelmes használat hála a tablettáknak. A hatóanyagok javítják az általános közérzetet, de a pénisznövelő hatása elenyésző. Az első hatást 27 nap elteltével észleltük. Két hónap szedést követően a pénisz hossza alig 1 cm-rel nőtt, vastagsága változatlan maradt. Sajnos a hatása elmúlik a szedés befejeztével. Előnye a diszkrét csomagolás.

  Gyártó:
  Viamax

 • Helyezés

  5

  Ár: 11690 Ft

  Rendeld meg most

  Xtrasize

  A szerkesztőség értékelése:

  Leírás:

  Alacsony kiadósság – a csomagolás alig 60 tablettát tartalmaz, s a gyártó két tabletta szedését javasolja naponta. Az ára határozottan túl magas a minőségéhez és a kiadósságához viszonyítva. Az első hatást 26 nap elteltével észleltük – az erekció erősebb lett. A hatás alig néhány nappal a szedés befejeztét követően elmúlt. A tabletták növelték a szexuális teljesítőképességet, de nem voltak hatással a pénisz méretére. Nagy csalódás, az egyetlen pozitívum a gyors házhozszállítás és a diszkrét csomagolás.

  Gyártó:
  Marbella